/ Лента новостей
 
/ Продукты переработки
 
/ Мука 
 
/ Мука ржаная
 
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
               
               Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.12.2015
               
               
Новости про муку ржаную, новости, подробности относительно ржаной
Мука ржаная
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
| ZAXID.net Термін придатності пшеничного хліба з моменту виходу з печі — 24 години. Чорного, тобто того, що готується з суміші пшеничного та житнього борошна — 48 годин. Про це під час прес-конференції на тему «Експерти про користь чи шкоду ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.12.2015
Смотреть все новости в разделе Мука ржаная
		
		
		