- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Борошно
 
/ Борошно житнє
 
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2015
               
               
               
Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього
Борошно житнє
Науковці доводять корисність хліба - ZAXID.net
| ZAXID.net Термін придатності пшеничного хліба з моменту виходу з печі — 24 години. Чорного, тобто того, що готується з суміші пшеничного та житнього борошна — 48 годин. Про це під час прес-конференції на тему «Експерти про користь чи шкоду ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2015
Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє
		
		
		