/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Яловичина
 
Тушкована яловичина з консервованими грибами - Інформаційний портал MistInfo
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2013
               
               
               
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Тушкована яловичина з консервованими грибами - Інформаційний портал MistInfo
| Інформаційний портал MistInfo Приготування: 1. М'ясо промити, нарізати кубиками. Добре посолити, приправити перцем і обваляти в борошні. Розігріти в сковороді олію і обсмажити до рум'яності шматочки м'яса, періодично перевертаючи. Смажити краще частинами, щоб ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Яловичина
		
		
		