/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ М'ясо кролика
 
Еммануель Фурньє: « Кролівництво у Франції досить довго було другорядним бізнесом» — журнал - Пропозиція
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2018
               
               
               
Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів
М'ясо кролика
Еммануель Фурньє: « Кролівництво у Франції досить довго було другорядним бізнесом» — журнал - Пропозиція
                 Пропозиція
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Кролики, як відомо, це не тільки цінне хутро, а й дієтичне м'ясо… Так, на сьогодні, за експертними оцінками ФАО, світове виробництво м'яса кролів ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2018
Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика
		
		
		