/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Вершки
 
Райдужна форель в грибному соусі всього за 5 простих кроків - Znaj.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2018
               
               
               
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Райдужна форель в грибному соусі всього за 5 простих кроків - Znaj.ua
Znaj.ua У сковороду до грибів додаємо вершки, доводимо до кипіння і заливаємо соусом рибку. Випікаємо протягом 15 хвилин або до готовності. Посипаємо петрушкою. На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вершкового супу з сьомгою.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки