/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Вершки
 
Куряча печінка з білими грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2018
               
               
               
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Куряча печінка з білими грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"
Сайт "Є" Вони теж чудово доповнюють та підкреслюють смак печінки. Тепер буду регулярно так готувати. Інгредієнти: 600 г курячої печінки,. 300 г сушених білих грибів,. 2 цибулини,. 200 мл жирних вершків,. сіль, перець мелений,. паприка, мускатний горіх,.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.06.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки