/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Субпродукти
 
Свинарство: шляхи недопущення подальшого занепаду - Аграрний тиждень
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2017
               
               
               
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Свинарство: шляхи недопущення подальшого занепаду - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень ... стандарти на ковбасу та інші м'ясні вироби, мотивуючи ці прохання відсутністю в Україні власної сировини та наявністю нових технологій, які дозволяють виробляти ковбасу з сировини низької якості (різні субпродукти та рослинні домішки).  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти