/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із ... - Сайт "Є"
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2017
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Milanesa a la Suiza – відбивна по-аргентинськи під сиром із ... - Сайт "Є"
Сайт "Є" Приготувати соус: на сковорідці розтопити вершкове масло, додати борошно й злегка обсмажити, постійно розмішуючи. Не припиняючи працювати вінчиком, потихеньку влити гаряче молоко. Варити соус до загустіння (приблизно 3 хвилини).  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 17.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове