/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Фарш
 
Кетбулар – фрикадельки по-шведськи - Експрес
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2017
               
               
               
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Кетбулар – фрикадельки по-шведськи - Експрес
Експрес На олії підсмажити цибулю. До сухарів додати м'ясний фарш, яйце, приправи і смажену цибулю, вимісити до однорідної маси та поставити в холодильник на декілька годин. Із фаршу сформувати невеликі фрикадельки (розміром із волоський горіх), які залишити ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Фарш