/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Вершки
 
Ніжне м'ясо в цибуляно-яблучному соусі - Сайт "Є"
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2017
               
               
               
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Ніжне м'ясо в цибуляно-яблучному соусі - Сайт "Є"
Сайт "Є" Додати спеції і тушкувати на маленькому вогні 40 хвилин. Холодні вершки змішати з борошном і влити тонкою цівкою в каструлю з м'ясом, цибулею і яблуком. Посолити і тушкувати ще 10-15 хвилин до утворення густого, однорідного соусу.  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Вершки