/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Казеїн
 
Тиждень побути веганом: як прожити без молока і м'яса - Deutsche Welle
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2017
               
               
               
Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну
Казеїн
Тиждень побути веганом: як прожити без молока і м'яса - Deutsche Welle
Deutsche Welle Під час виготовлення вина часто застосовують рибні плавальні міхурі, желатин, казеїн (молочний протеїн) або яєчний білок. Тому варто уважно читати інформацію на пляшці - часто на ній вже великими літерами написано, що це вино - веганське ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Казеїн