/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Крупи
 
/ Крупа пшоняна
 
Застілля по-козацьки: що їли на Запорізькій Січі - Сегодня
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2014
               
               
               
Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних
Крупа пшоняна
Застілля по-козацьки: що їли на Запорізькій Січі - Сегодня
| Сегодня Тетеря - покращений варіант саламахи, в яку додавалася ще й пшоняна крупа. Як пояснив Михайло Чередниченко, пізніше в інших регіонах тетерю стали називати кулішем, а ближче до XIX століття її рецепт ускладнився. "Зараз куліш вдосконалили: в нього ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2014
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна
		
		
		