/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ М'ясо птиці
 
В перше олів'є кидали чорну ікру та м'ясо рябчиків - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
               
               
               
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
В перше олів'є кидали чорну ікру та м'ясо рябчиків - Gazeta.ua
Gazeta.ua Рецепт олів'є, який готували до святкового столу на початку 20 століття значно відрізнявся від сучасного. Салат робили на вишуканому соусі, а основою було м'ясо птиці та морепродукти.Подавали у елітних ресторанах, як наприклад "Ермітаж".  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.12.2016
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці