- • Для виробництва безалкогольних напоїв
 - • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
 - • Для виробництва ковбасних виробів
 - • Для виробництва кондитерських виробів
 - • Для виробництва котлет
 - • Для виробництва макаронних виробів
 - • Для виробництва морозива
 - • Для виробництва оцту
 - • Для виробництва пельменів
 - • Для виробництва салатів
 - • Для виробництва солоду
 - • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
 - • Для виробництва сухофруктів
 - • Для виробництва тесту
 - • Для виробництва хлібобулочних виробів
 - • Для виробництва цукру
 - • Для квашень і маринадів
 - • Для консервування продуктів
 - • Для крохмалопаточної промисловості
 - • Для масложирового виробництва
 - • Для обробки яйця
 - • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
 - • Для переробки риби і морепродуктів
 - • Для переробки чаю та кави
 - • Для перероблення м'яса та птиці
 - • Устаткування по переробці горіхів, насіння
 - • Устаткування по переробці зернових продуктів
 - • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
 
/ Стрічка новин
 
/ Обладнання
 
/ Для виробництва продуктів харчування
 
/ Для обробки яйця
 
Про методи профілактики харчових отруєнь - Новини Івано-Франківська
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2016
               
               
               
Новини про обладнання для обробки яєць, новинки, детальна інформація відносно обладнання для обробки яйця
Для обробки яйця
Про методи профілактики харчових отруєнь - Новини Івано-Франківська
Новини Івано-Франківська Не допускати її повторної переробки. Дотримуватись правил термічної обробки продуктів — молоко кип'ятити, яйця варити або смажити, так само м'ясо та рибу. Зберігати приготовану їжу не більше 1,5-2 годин у відкритому вигляді при кімнатній ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.10.2016
Дивитись всі новини в розділі Для обробки яйця