/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Яловичина
 
До ресторану "Остання барикада" відвідувачі не можуть знайти ... - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
               
               
               
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
До ресторану "Остання барикада" відвідувачі не можуть знайти ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Це українська мармурова яловичина, яка дозріває 20–30 діб. 300-грамова порція коштує 198 гривень. У заклад заходить голова мистецького об'єднання "Остання Барикада" 46-річний Олесь Доній. Бере меню й сідає за крайнім столиком. 2001-го ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 07.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина