/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Молоко
 
Жирне молоко робить ковбасу ніжнішою - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2016
               
               
               
Новини про молоко, новинки, детальна інформація відносно молока
Молоко
Жирне молоко робить ковбасу ніжнішою - Gazeta.ua
Gazeta.ua Вмикає духовку на 200–220°С. — Коли начиняєте ковбасу, треба пробувати рукою, щоб не сильно наповнити, бо розірветься кишка. Вона має бути м'яка і не сильно набита. При запіканні м'ясо і молоко збільшаться в об'ємі перед тим, як усмажиться. А кишки ще ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Молоко