/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Сирну паску два дні тримають у холодильнику - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2016
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Сирну паску два дні тримають у холодильнику - Gazeta.ua
Gazeta.ua Беру півкілограма сиру, 50 грамів вершкового масла, півсклянки сметани, півсклянки цукру і півплитки шоколаду. Сир двічі пропускаю через м'ясорубку або перебиваю блендером, щоб був однорідний. Додаю сметану, цукор, вершкове масло і ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове