- • Для виробництва безалкогольних напоїв
 - • Для виробництва готових сніданків, чіпсів, снеків
 - • Для виробництва ковбасних виробів
 - • Для виробництва кондитерських виробів
 - • Для виробництва котлет
 - • Для виробництва макаронних виробів
 - • Для виробництва морозива
 - • Для виробництва оцту
 - • Для виробництва пельменів
 - • Для виробництва салатів
 - • Для виробництва солоду
 - • Для виробництва соусів, майонезу, томатної пасти, кетчупів
 - • Для виробництва сухофруктів
 - • Для виробництва тесту
 - • Для виробництва хлібобулочних виробів
 - • Для виробництва цукру
 - • Для квашень і маринадів
 - • Для консервування продуктів
 - • Для крохмалопаточної промисловості
 - • Для масложирового виробництва
 - • Для обробки яйця
 - • Для переробки молока і виробництва молочних продуктів
 - • Для переробки риби і морепродуктів
 - • Для переробки чаю та кави
 - • Для перероблення м'яса та птиці
 - • Устаткування по переробці горіхів, насіння
 - • Устаткування по переробці зернових продуктів
 - • Устаткування по переробці овочів, фруктів і ягід
 
/ Стрічка новин
 
/ Обладнання
 
/ Для виробництва продуктів харчування
 
/ Для консервування продуктів
 
Для смаку – лише сіль і цукор - 20 хвилин
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.02.2016
               
               
               
Новини про обладнання для консервування продуктів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для консервування продуктів
Для консервування продуктів
Для смаку – лише сіль і цукор - 20 хвилин
20 хвилин Відкриваючи баночку консервованої кукурудзи, ми наперед маємо знати, що отримаємо, лише прочитавши етикетку. Допоможе нам у цьому сорт продукту. Якщо кукурудза вищого сорту, то зерен у банці має бути не менше 60%, якщо це перший ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.02.2016
Дивитись всі новини в розділі Для консервування продуктів