/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Вершки
 
Готуємо пасту "Карбонара" - 20 хвилин
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2015
               
               
               
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Готуємо пасту "Карбонара" - 20 хвилин
20 хвилин Щоб приготувати соус, нарізаємо бочок пластинками, обсмажуємо на олії, а тоді вливаємо вершки і додаємо щіпку тим'яну для аромату, — коментує пані Наталія. — Поки смажимо бочок, кладемо на сковороду зубчик часнику, а за кілька секунд ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Вершки