/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Окраса святкового столу - Львівська Газета
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2013
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Окраса святкового столу - Львівська Газета
| Львівська Газета Потрібно: молоко 500 мл, дріжджі сухі / свіжі 11 г / 50 г, борошно — 1-1,3 кг, яйця — 6 шт., цукор — 250-300 г, вершкове масло 200 г, сіль, ванільний цукор — 1 ч. л., родзинки — 300 г. У тепле молоко додати дріжджів. Дати забродити. Всипати 500 г ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове
		
		
		