/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Рецепт десерта «Париж-Брест» от Лизы Глинской - ДеПо
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2014
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Рецепт десерта «Париж-Брест» от Лизы Глинской - ДеПо
| ДеПо В сотейник отправить молоко, воду, сливочное масло, соль и сахар. Довести до кипения, добавить муку, хорошенько размешать, тесто должно завариться. Маленький секрет: нужно на среднем огне еще около 1 минуты, помешивая, подержать ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове
		
		
		