/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Молоко, молочні продукти
 
/ Морозиво
 
На смакові вподобання людини впливають гени - вчені - УНН
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2014
               
               
               
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
На смакові вподобання людини впливають гени - вчені - УНН
УНН Стало відомо, що 17 незалежних генів впливають на смакове сприйняття таких продуктів, як бекон, артишок, кава, шоколад, цикорій, йогурт, сир, хліб з маслом, морозиво, апельсиновий сік, біле вино, гриби. При цьому автори роботи відзначили, ...  | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Морозиво