/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Великодню паску печуть на найкращих дріжджах - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Великодню паску печуть на найкращих дріжджах - Gazeta.ua
| Gazeta.ua Температура повинна бути не вище 35 градусів. Борошно — кімнатної температури, не холодне. Його обов'язково треба просіяти. Для замішування тіста бажано використовувати суміш жирів. Якщо брати вершкове масло, то можна додати 1-2 ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове
		
		
		