/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ Масложирова продукція
 
/ Масло вершкове
 
Суп загусає від борошна - Gazeta.ua
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2013
               
               
               
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Суп загусає від борошна - Gazeta.ua
| Gazeta.ua На сковорідці розтоплює по 30 г вершкового масла й оливкової олії. Смажить цибулю, доки та стане золотавого відтінку. Перекладає у каструлю, вливає 50 г соусу деміглас і 300 г курячого бульйону. Ставить на малий вогонь, накриває кришкою. | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове
		
		
		