/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Фарш
 
3 варианта немецких антипохмельных супов - DELFI.lv
               
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
               
               
               
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
3 варианта немецких антипохмельных супов - DELFI.lv
| DELFI.lv Основой антипохмельного супчика для полуночников являются обжаренный фарш или свинина, говядина, телятина, нарезанные кусочками, или колбаски. К обжаренному мясу добавляют нарезанный кубиками сладкий перец, зерна консервированной кукурузы, фасоль, томатную пасту ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш
		
		
		