- • Ірегі
- • Борошно
- • Вика
- • Висівки
- • Гірчиця біла
- • Гірчиця жовта
- • Гірчиця чорна
- • Горох жовтий
- • Горох зелений
- • Гречка біла
- • Гречка сира / гречка
- • Гречка смажена
- • Добрива
- • Еспарцет
- • Жито / жито
- • Засоби захисту рослин
- • Квасоля
- • Коріандр
- • Кукурудза
- • Кукурудза цукрова
- • Льон / льон
- • Люпин
- • Люцерна
- • Мак
- • Макуха олійних культур
- • Насіння гарбуза
- • Нут
- • Овес
- • Перловка
- • Посівний матеріал
- • Просо жовте
- • Просо червоне
- • Пшениця
- • Пшоно
- • Ріпак
- • Расторопша
- • Соняшник кондитерський
- • Соняшник олійний
- • Сорго біле
- • Сорго червоне
- • Сочевиця
- • Соя
- • Тритикале
- • Ячка
- • Ячмінь
- • Ячмінь пивоварний
/ Торгова площадка
/ Продукція с / г, сировина
/ Зернові, олійні, бобові
/ Борошно
Товар на продаж: Борошно,
Дата подачи заявки: 25.08.2014
ID: 43637,
Область: Київська область,
Район: Києво-святошинський
Товар: Борошно,
Количество: 10 т.
Цена: договірна
мука ячменная, мука рисовая
Борошно з ячменю і рису
Панівною серед споживачів харчових продуктів нині є тенденція до здорового харчування, тож виробники мусять це враховувати. Це означає, що має бути добірна сировина, слід суворо дотримуватися технології виробництва, а як додаткові інгредієнти використовувати лише високоякісні добавки. Наприклад, замість модифікованого крохмалю, використовувати рисове борошно, яке до того ж удвічі дешевше.
Українська компанія «Агроснаб» вже налагодила випуск такого високоякісного рисового борошна, яке широко застосовується нині в молочній, хлібопекарській, кондитерській, м’ясопереробній галузях, а також у виробництві дитячого харчування, сиру, плавлених сирів, вареної згущівки, йогуртів, морозива тощо. Зауважимо, що рисове борошно не замінює цілком борошно у продуктах, а лише є добавкою до них. Дрібнозмелене борошно (200 мікрон) у пропорції 5–10 кг на 100 кг додають до фруктів і перемішують, щоб вони не злипалися, виробляючи цукати. Кондитери використовують наше борошно для виготовлення білої і кольорової глазурі. Завдяки дрібному помелу, вона добре зафарбовується. Перевагою є й те, що кондитерська продукція не має борошняного присмаку, не погіршується її органолептика.
Тепер підприємство поповнює перелік пропонованої продукції гречаним і перловим борошном. Перлове виробляють з ячменю, а за показниками воно не гірше від рисового, але набагато дешевше. Кількість білка в ньому навіть вища ніж у рисовому борошні, а крохмалю трохи менше. Важливо те, що це натуральний продукт. Завдяки високим волого- та жирозв’язувальним властивостям його широко застосовують у м’ясних та ковбасних виробах. Перлове борошно можна використовувати й в хлібопекарстві. За хімічним складом це борошно доволі наближене до житнього, але в перловому більше клітковини і високий вміст крохмалю. Тому його можна використовувати для часткової заміни основного борошна при випіканні хліба. Воно надає випічці м’якість і легкий горіховий присмак. Доречно застосовувати під час приготування тістечок, млинців, пельменів, вареників, а також як загущувач до кондитерських кремів і соусів.
Гречане борошно характеризується високою питомою цінністю, легко засвоюється і має добрі смакові властивості. Його особливістю є високий вміст амінокислот, а за кількістю білка воно не поступається пшениці. Крім того, гречане борошно не містить глютену. Розглянемо технологічний процес його приготування. Спочатку крупу обвалюють, потім просушують, щоб усунути плісняву, і перемелюють. Для цього ми використовуємо сучасні системи без жорен і отримуємо практично пил. А це дуже важливо, адже що дрібніший помел продукту, то вища його водорозчинність і краще він взаємодіє з іншими складовими продукції під час виробництва.
Крім того, пропонуємо кондитерам для виготовлення солодкої продукції яєчний порошок, а також сухий яєчний білок – його імпортуємо з Бельгії. Як відомо, строк реалізації столового яйця дуже короткий – 24 дні, тож його доцільно переробити і використовувати триваліший термін.
Всі наші вироби сертифіковані, пройшли перевірку на відповідність найсуворішим вимогам до харчових інгредієнтів.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,
заступник директора 050 387 58 58
Телефон:
email:
Контактна особа: ООО "Агроснаб".
Борошно. Торгова площадка України
Товар на продаж: Борошно,
Дата подачи заявки: 25.08.2014
ID: 43637,
Область: Київська область,
Район: Києво-святошинський
Товар: Борошно,
Количество: 10 т.
Цена: договірна
мука ячменная, мука рисовая
Борошно з ячменю і рису
Панівною серед споживачів харчових продуктів нині є тенденція до здорового харчування, тож виробники мусять це враховувати. Це означає, що має бути добірна сировина, слід суворо дотримуватися технології виробництва, а як додаткові інгредієнти використовувати лише високоякісні добавки. Наприклад, замість модифікованого крохмалю, використовувати рисове борошно, яке до того ж удвічі дешевше.
Українська компанія «Агроснаб» вже налагодила випуск такого високоякісного рисового борошна, яке широко застосовується нині в молочній, хлібопекарській, кондитерській, м’ясопереробній галузях, а також у виробництві дитячого харчування, сиру, плавлених сирів, вареної згущівки, йогуртів, морозива тощо. Зауважимо, що рисове борошно не замінює цілком борошно у продуктах, а лише є добавкою до них. Дрібнозмелене борошно (200 мікрон) у пропорції 5–10 кг на 100 кг додають до фруктів і перемішують, щоб вони не злипалися, виробляючи цукати. Кондитери використовують наше борошно для виготовлення білої і кольорової глазурі. Завдяки дрібному помелу, вона добре зафарбовується. Перевагою є й те, що кондитерська продукція не має борошняного присмаку, не погіршується її органолептика.
Тепер підприємство поповнює перелік пропонованої продукції гречаним і перловим борошном. Перлове виробляють з ячменю, а за показниками воно не гірше від рисового, але набагато дешевше. Кількість білка в ньому навіть вища ніж у рисовому борошні, а крохмалю трохи менше. Важливо те, що це натуральний продукт. Завдяки високим волого- та жирозв’язувальним властивостям його широко застосовують у м’ясних та ковбасних виробах. Перлове борошно можна використовувати й в хлібопекарстві. За хімічним складом це борошно доволі наближене до житнього, але в перловому більше клітковини і високий вміст крохмалю. Тому його можна використовувати для часткової заміни основного борошна при випіканні хліба. Воно надає випічці м’якість і легкий горіховий присмак. Доречно застосовувати під час приготування тістечок, млинців, пельменів, вареників, а також як загущувач до кондитерських кремів і соусів.
Гречане борошно характеризується високою питомою цінністю, легко засвоюється і має добрі смакові властивості. Його особливістю є високий вміст амінокислот, а за кількістю білка воно не поступається пшениці. Крім того, гречане борошно не містить глютену. Розглянемо технологічний процес його приготування. Спочатку крупу обвалюють, потім просушують, щоб усунути плісняву, і перемелюють. Для цього ми використовуємо сучасні системи без жорен і отримуємо практично пил. А це дуже важливо, адже що дрібніший помел продукту, то вища його водорозчинність і краще він взаємодіє з іншими складовими продукції під час виробництва.
Крім того, пропонуємо кондитерам для виготовлення солодкої продукції яєчний порошок, а також сухий яєчний білок – його імпортуємо з Бельгії. Як відомо, строк реалізації столового яйця дуже короткий – 24 дні, тож його доцільно переробити і використовувати триваліший термін.
Всі наші вироби сертифіковані, пройшли перевірку на відповідність найсуворішим вимогам до харчових інгредієнтів.
Вадим ОМЕЦИНСЬКИЙ,
заступник директора 050 387 58 58
Телефон:
email:
Контактна особа: ООО "Агроснаб".
Дивитись всі оголошення врозділі Борошно