- • Ємнісне обладнання
 - • Для бджільництва
 - • Для борошномельно-круп'яної промисловості
 - • Для виробництва кормів
 - • Для виробництва продуктів харчування
 - • Для переробки с / г відходів
 - • Для птахівництва
 - • Для рибницького господарства
 - • Для рослинництва
 - • Для складів і сховищ
 - • Для тваринництва
 - • Котельне обладнання
 - • Маркувальне і Етікетирувальне обладнання
 - • Мийне та санітарно-гігієнічне устаткування
 - • Сушильне обладнання
 - • Фасувальне-пакувальне обладнання
 - • Холодильне обладнання
 
/ Торгова площадка
 
/ Обладнання
 
/ Холодильне обладнання
 
Товар на продаж: Холодильне обладнання,
Дата подачи заявки: 21.08.2014
ID: 43458,
Область: Львівська область,
Район: ЛЬВІВ
Товар: Холодильне обладнання,
Количество: 1 шт.
Цена: 1000 euro/комплект
Флюідізаційні скороморозильні тунелі
На практиці дуже широке поширення отримали Флюідізаційні скороморозильні тунелі. В цих установках продукт знаходиться в підвішеному стані, заморожується в потоці холодного повітря, званого "киплячий шар". Повітря подається через спеціальну решітку у вантажний відсік зі швидкістю, що викликає ефект кипіння .Такий тип обладнання застосовується зазвичай для ягід, зеленого горошку, бобів, фасування великих овочів і фруктів, нарізаних скибочками однакового розміру. Час заморозки становить 8 - 15 хвилин, в залежності від розміру частинок продукту.У продукту, що пройшов шокову заморозку,не порушується структура і зберігаються всі вітаміни. Зовнішній вигляд залишається незмінним, як у свіжого продукту.
               
Телефон:
email:
Контактна особа: ТОВ"Авенір-Україна"
               
               
               
Холодильне обладнання. Торгова площадка України
Товар на продаж: Холодильне обладнання,
Дата подачи заявки: 21.08.2014
ID: 43458,
Область: Львівська область,
Район: ЛЬВІВ
Товар: Холодильне обладнання,
Количество: 1 шт.
Цена: 1000 euro/комплект
Флюідізаційні скороморозильні тунелі
На практиці дуже широке поширення отримали Флюідізаційні скороморозильні тунелі. В цих установках продукт знаходиться в підвішеному стані, заморожується в потоці холодного повітря, званого "киплячий шар". Повітря подається через спеціальну решітку у вантажний відсік зі швидкістю, що викликає ефект кипіння .Такий тип обладнання застосовується зазвичай для ягід, зеленого горошку, бобів, фасування великих овочів і фруктів, нарізаних скибочками однакового розміру. Час заморозки становить 8 - 15 хвилин, в залежності від розміру частинок продукту.У продукту, що пройшов шокову заморозку,не порушується структура і зберігаються всі вітаміни. Зовнішній вигляд залишається незмінним, як у свіжого продукту.
Телефон:
email:
Контактна особа: ТОВ"Авенір-Україна"
Дивитись всі оголошення врозділі Холодильне обладнання